TEKNOFEST PËR HERË TË PARË NË SHKODËR

teknofest-ademi-bashkia-1024x538-1.jpg

Për herë të parë në qytetin e Shkodrës do të promovohet festivali I teknologjisë, TEKNOFEST i mundësuar nga instituti “Yunus Emre”. Omer Kokçam, drejtor I ekipit të teknologjisë në republikën e Turqisë, përmes një deklarate për mediat u shpreh se 2 edicionet e mëparshme të këtij festivali në Turqi kanë qenë tepër të suksesshme dhe numërojnë një numër rekord pjesëmarrësish.

Duke filluar nga nxënësit e deri tek të rriturit e apasionuar pas teknologjisë, mund të bëhen pjesë e këtij konkursi shprehet Kokçam ndërsa tregon edhe arsyen e këtij promovimi në qytetin e Shkodrës.

Aktiviteti promovues I këtij festivali zhvillohet këtë të premte, në pallatin e sportit “Qazim Dervishi”.

scroll to top