A DO TA SHPËRNDAJË PARLAMENTIN ? PERGJIGJET META .

METAAAA.jpg

Presidenti Ilir Meta pas anulimit të tubimit të 8 dhjetorit të vitit të kaluar në qytetin studenti , i është rikthyer kësaj kësaj kauze duke thirrur popullin në datën 2 mars , në një protest në bulevardin Dëshmorët e Kombit, kundër qverisë dhe Kryeminstrit Edi Rama . I pyetur përse nuk po e shpërndan parlamentin duke qene se te zgjedhurit i cilson delet deputet , kreu i shtetit u shpreh se diten kur ai ka thirrur popullin ne shesh do te firmose dekretin e pare kunder grushtit te shtetit.
GJatë një konference me gazetarët, Meta ka sjell argumente se si , është anashkaluar institucioni i Presidentit nga një gjysëmparlament siq e quajti ai parlametin e sotëm …..
Ilir meta ka dhënë një pëegjigje për Kryeministrin Edi Rama .

scroll to top