SHORTEU NË SPAR , FITOHET NJË MAKINË

Edicioni-Informativ-i-Lajmeve-.00_06_41_14.Still020.jpg

Kur vjen puna tek ushqimet, produktet shtëpiake tek tek cilësia e jetës dhe tek shëndeti i familjes sone, gjithmone zgjedhja e parë është Spar.
Spar I cili ndodhet në qytetin e koplikut ka organizuar një shorte, duke ju dhënë mundesinë që blerjet tuaja ti ktheni në fitore për të qenë gjitmone më afër dhe në shërbim të konsumatorëve të tij ndaj ka menduar ti shpërbleje klientet e tij. Në këtë shorte të gjithë klientët që kanë shpenzuar mbi 1000 mi lekë te reja dhe që kanë plotësuar në faturen e blerjes të dhënat e tyre personale janë bërë menjëhere një nga kandidatët e dhuratave të mrekulluesheme që dhuron Spar.
Këtë rrallë pjesmarrsit në këtë shorte ishin të shumtë , dhe ai ose ajo qe do ti trokiste fati ne derë, kishte mundesin të shpallej fituesi i 1 ndër 10 makinave qe u dhuruan tek e E Diela Shqiptare.
Fituesi I parë I makinës u shpall Fatmir Kurtaj banor në qytetin e koplikut, i cili na viziton më tepër rreth këtij momenti dhe emocionet që kishte kur mori vesh që ishte një ndër këto fitues.
Më pas ne I morëm një intervistë menaxherit te Spar Mirsad Pepa për të na treguar dicka më shumë rreth këtij shorteu, dhe nëse do të ketë një shorte të rralles në Spar .
Nese doni të jeni dhe ju një nga fituesit atëherë, vazhdoni të konsumoni produkte cilësore në Spar dhe prisni shorteun e rrallës .

scroll to top