Fluks nga gripi në Berat/ Çdo ditë paraqiten 100 fëmijë në spital

x-vucic-rama-inst-14.jpg

Fluksi i fëmijëve të të gjitha moshave ka ardhur në rritje në Repartin e Pediatrisë të Spitalit Rajonal Berat,ku 3 javët e para të vitit 2020 janë shoqëruar me një shtim të madh të rasteve të fëmijëve të prekur nga virozat.

Vetëm në 24-orë, numri i vizitave ka arritur në 100 dhe fëmijët më të prekur kanë qenë ata të moshave nga 0-3 vjeç.

Mjekja këshillon prindërit që t’i mbajnë fëmijët në ambiente me temperaturë konstante dhe të ajrosura,duke i dhënë sa me shumë lëngje për të pirë.

scroll to top