Pasta Diamond, shija e vërtetë godet drejt e në zemër

pasta-diamond-3.jpg

Nuk ka pse të jenë vetëm italianët ata që vazhdojnë traditën e prodhimit të pastave! Pasi Pasta Diamond është produkti shqiptar më fantastik dhe që garanton kënaqësi të paharrueshme.

Të bëra nga mielli cilëcor “Diamond”, i prodhur nga grurë i importuar ekskluzivisht nga Franca, Pasta Diamond sjell në tryezën tuaj një pastë cilësore, të shëndetshme dhe shumë të shijshme.

Këto pasta prodhohen nga lënda e parë e një cilësie të lartë, të zgjedhura nga Agroblend. Kjo lëndë e parë është me proteina të larta dhe vlera organoleprike të shkëlqyeshme, të cilat janë të mundur që Agroblend t’ju ofrojë klientëve cilësi të lartë makaronash.

Pasta Diamond është një produkt trendi, një produkt i ri me mbi 13 për qind proteina dhe me vlera të larta ushqyese, të cilat sigurojnë standartet më të larta të cilësisë dhe sigurisë ushqimore.

Dieta e balancuar është ajo që e diferencon produktin Pasta Diamond nga produktet e tjera. Për të qenë bashkëkohor, trupit tonë i duhen vlera ushqyese me proteina të larta, e këtë e sjellin produktet e Pasta Diamond.

E nëse ka ndonjë mënyrë të “shijshme” për të mbledhur familjen rreth tavolinës, ajo është pikërisht Pasta Diamond.

Për shijet unike, për emocionet e vërteta, dhe për momentet më të mira që vijnë më pas…Pasta Diamond!

Me çfarë mielli bëhen këto pasta?

Me miellin me po të njëjtin emër, Diamond, i cili ka shtatë vite në treg dhe që furnizon furrat e bukës, pastiçeritë, linjat e prodhimit të brumit.

Por si prodhohet Pasta Diamond?

Në laboratorin më modern të miellit Diamond bëhen analizat e lëndës së parë. Pasi sigurohet lënda e parë nga cilësia dhe vlerat ushqyese, kalohet në produktin e gatshëm. Në momentin që Pasta Diamond prodhohet, sërish kalon në laborator ku kontrollohet hap pas hapi dhe certifikohet.

Pasi produkti kontrollohet në laborator kalon menjëherë në linjat e paketimit, për të qenë i freskët për konsumatorin shqiptar. Pika më e fortë e këtyre pastave është pikërisht kontrolli i cilësisë dhe sigurisë ushqimore.

Çfarë të rejash do të sjellë Pasta Diamond për konsumatorët?

Pasta Diamond po punon për të hedhur në treg disa produkte qoftë të miellit dhe të pastave në drejtim të fëmijëve të vegjël. Në momentin që bëhet një produkt për fëmijë, standarti i ciliësisë e kalon imagjinatën.

scroll to top