Vebi Kurtaj & Drane Xhaj-Curi në bela me një grua (Video 4K)

Na ndiqni live. www.kopliku.tv
Te gjitha te drejtat e rezervuara nga Tv Kopliku
Facebook.https://www.facebook.com/tv.kopliku2003/
Youtube. Tv Kopliku AL
Gezuar 2018
Interpretojnë aktorët e mirënjohur të humorit: Drane Xhaj dhe Vebi Kurtaj. Teksti i humorit u shkrua na Vebi Kurtaj. Sponsor i video Klipit: Paulin Doda

(Visited 17 times, 1 visits today)

You Might Be Interested In

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *