VAJZA QË NË MOSHEN 13 VJEÇARE BIE NË DEPRESION PËR SHKAK TË KUSHTEVE TË VËSHTIRA TË JETESËS

#JeteTjeter Nje nene e vetme me dy femije, njerin femije te semure prej 3 vitesh nga depresioni, e shtyn jeten me fare pak te ardhura dhe me nje ushqim te njejte prej nje pakoje makarona, ku edhe ate pako makarona falenderon zotin qe deri tani e ka pasur te jua gatuaj femijeve. Kjo nene e ka te pa mundur te kuroje vajzen e saje ne spitale ndaj kerkon dhe apelon ndihmen e shtetit dhe te shoqerise per ta rikthyer vajzen e saj ne gjendje normale. Stafi i emisionit jete tjeter ju mundesoi pak ndihma ushqimore te mundesuara nga Piaca Market , por apelon per ju pushtetare, biznesmene dhe ju njerez te thjeshte me shpirt te mire, te jua lehtesojme sadopak dhimbjen me ndihmat tuaja. Çdo ndihme eshte shume e vlefshme per kete familje. 🙏

(Visited 55 times, 1 visits today)

You Might Be Interested In

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *