Seria A do të ndryshojë emër pas marrëveshjes për sponsorizimet

Lega Serie A ka nënshkruar një marrëveshje të re sponsorizimi dhe që nga sezoni i ardhshëm do të jetë e njohur si Serie A Enilive, duke i dhënë fund partneritetit 25-vjeçar me TIM. Liga i kishte dhënë të drejtat e vetme për emrin kompanisë telefonike TIM, por kjo nuk do të ndodhë më që nga […]

Vazhdo te lexosh